Doğadan Papatya Çayı 20'li #30023869 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Papatya Çayı 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,50 TL

adet

CarrefourSA reyonlarında Bitki Çayları bölümü içerisinde yer alan Doğadan Papatya Çayı, güzel kokusu, rahatlık veren hissi ve ağrı dindirici özellikleri ile ön plana çıkıyor. Kendiniz ve aileniz için sağlıklı bir içecek alternatifi olan papatya çayı, siyah çaydan sonra en çok tercih edilen çaylar arasında yer alıyor.

1 Poşet papatya çayını 1 bardak kaynar suyun içerisine atarak hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanan çayınız, soğuk algınlığına ve mide rahatsızlıklarına iyi geliyor. Hoş kokusu ile mutfağınıza güzel kokular yayarken, lezzetli aroması sayesinde de damağınızda leziz bir tat bırakacak olan çayı, misafirlerinize gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz. Birçok faydası ile dikkat çeken ürünü her yaştan insan rahatlıkla tüketebilir.

Pratik hazırlanışı ile kısa sürede içmeye hazır hale gelen çay, uyku problemine karşı oldukça faydalıdır. Bu ürünü diğer çaylardan ayrılan en önemli özelliği ise; sakinleştirici ve stres alıcı etkisidir. Gün içerisindeki yorgunluğunuzu ve stresini üzerinizden atmanız için bir bardak papatya çayı içerek, ürünün etkisini kısa sürede fark edebilirsiniz.

Siz de ürünü denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 112506

"
İçindekiler Bilgisi
Mayıs Papatyası

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
5 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız