Doğrular Avrora Kanatlı Kurutmalık #30094427 | CarrefourSA
Marka: DOĞRULAR

Doğrular Avrora Kanatlı Kurutmalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
879,90 TL

AVRORA KANATLI KURUTMALIK

Ev düzeni ve züccaciye reyonlarından satın alınabilen AVRORA KANATLI KURUTMALIK kapalı havalarda ev ortamında çamaşır kurutmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor. İki tarafında yer alan katlanabilir kanatlardan oluşan kurutmalık CarrefourSA reyonlarında ev düzenleme reyonlarında çamaşır düzeni ürünleri arasında yer alıyor.

AVRORA KANATLI KURUTMALIK 5 mm kalınlığındaki tellerden meydana geliyor ve bu sayede eğilme ya da bükülme sorunu yaşamanıza neden olmuyor. Sıradan telli kurutmalıklar ile kıyaslandığında daha uzun ömürlü olan bu ürün, katlanabilir yapısı sayesinde kullanılmadığı zamanlarda rahatlıkla taşınabiliyor ve muhafaza edilebiliyor. Kurutmalığın tellerinin epoksi toz boya ile boyanmış olması, tellerin paslanmasını önlüyor ve bu sayede ürünü daha uzun süre ve çamaşırlara herhangi bir zarar vermeden kullanmak mümkün oluyor. Kurutmalığın tellerinin yapısının bozulmaması için sıvı kimyasallar ya da sert malzemelerle silinmemesi gerekiyor. 17,5 metre asma kapasitesi bulunan bu ürün çamaşır kurutmak üzere tasarlanmış olduğundan 20 kg’ı aşan ağırlıkta eşyaların asılmaması gerekiyor. Kurutmalık üzerinde battaniye gibi ev eşyaları ile halı ve kilim asılmaması, yapısının bozulmaması açısından önem taşıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız