Domat kg #30018177 | CarrefourSA

Domat kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Domat

 

Sebzeler, salatalar ve yemekler ile birlikte sofraların vazgeçilmez bir parçası olurken, özellikle mevsiminde organik ve taze bir şekilde tüketildiğinde daha lezzetli oluyor. Yine bir sebze olarak Domat, kırmızı rengi, çekirdekleri, kokusu ve lezzetiyle birlikte yemeklerin baş malzemelerinden birini oluşturuyor. Taze sebze ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Meyve Sebze reyonunda bulabileceğiniz Domates gibi ürünler sayesinde evinizde vitamin ve sağlık deposu olarak düzenli bir şekilde tüketim sağlayabilirsiniz. Bu sebze sayesinde ev ortamında farklı yemek tarifleri hazırlayabilir, salatalarda kırmızı ve renkli bir katkı oluşturabilir, salça, sos ve söğüş doğrama gibi tüketimler sağlayabilirsiniz.

Özellikle bir yaz sebzesi olarak tüketilen bu ürün, günümüzde hem kış hem yaz hem de diğer mevsimler içerisinde sağlıklı bir şekilde yetiştirilerek sofralara ulaştırılıyor. Zengin bir içeriğe sahip olan bu sebze, özellikle likopen içerdiğinden dolayı kırmızı rengini almaktadır. Ayrıca likopen; göğüs kanseri, kolon kanseri ve ağız kanseri gibi birçok farklı hastalıkta önemli bir fayda sağlamaktadır. Ayrıca bu sebzenin tüketilmesi sayesinde vücudunuza günlük bir şekilde C vitamini, A vitamini, potasyum ve folik asit sağlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız