Domates kg #30017905 | CarrefourSA

Domates kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Domates kg

CarrefourSA reyonlarında domates, salatalık, havuç, bölümünde yer alan domates, besleyici özelliği ve tazeliği ile öne çıkıyor. Hem sizin hem de ailenizin beslenmesinde önemli bir yeri olan mucizevi sebze, içeriğindeki zengin likopen oranı ile de dikkat çekiyor. Sevdiklerinize ve ailenize sağlıklı ve keyifli yemekleri hazırlarken domatesi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Mineral ve vitamin açısından da oldukça zengin olan domatesin sağlığınız için sayısız faydaları bulunuyor. Domatesle yapılacak yemekler, çorbalar ve salatalar önemli bir besin kaynağı olarak çocuklarınızın ve sizin beslenmenizde önemli bir yer teşkil ediyor. Domatesten yapılan salçalar ya da püreler de yemeklerinize ayrı bir lezzet katıyor. Mutfaklarınızın baş tacı, yemeklerinizin lezzet mimarı ile yediğiniz her yemek tat kazanırken domates ile yapılan kanepeler, sandöviçler ve ikramlıklar da hem özel davetlerinizde hem de partilerde tercih sebebi oluyor. Çocukların da zevkle yediği bu sağlıklı ve lezzetli besin, mutfaklarınızın vazgeçilmezi olarak karşınıza çıkıyor.

Kahvaltıların da baş tacı domates ile peynir ve zeytin çeşitleri de ayrı bir lezzet veriyor. Kilo ile alabileceğiniz domatesi hemen satın almak isterseniz, sepetinize ekleyebilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3253

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız