Dove Deeply Nourıshing Nemlendirici Duş Jeli 500 ml #30063322 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove Deeply Nourıshing Nemlendirici Duş Jeli 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,90 TL 64,95 TL

CarrefourSA Kart İle

 

Hint Kadınlarının bakım sırlarına göre geliştirilmiş Dove Nemlendirici Duş Jeli, Hindistan cevizi yağı ve badem sütü özünü, yumuşak ve besleyici Dove formülünde birleştirerek duş keyfinizi cildinize bakıma dönüştürüyor.

 


Dove Duş Jeli Hindistan Cevizi Yağı ve Badem Sütü Özü Hindistan cevizi yağı ve badem sütü özü ile cildiniz yumuşacık! Hint kadınlarının bakım sırlarına göre geliştirilmiş Dove Nemlendirici Duş jeli, içerdiği hindistan cevizi yağı ve badem sütü özü sayesinde cildinizi besler, yumuşatır. Formülündeki nazik temizleyiciler ve 1/4 nemlendirici krem ile cildinizin nem dengesini korur.

       İçeriğindeki 1/4 nemlendirici krem cildin doğal nemini korumasına yardımcı olur.

       Hindistan cevizi yağı ve badem sütü özlü formülü sayesinde cildinizi yumuşatır, besler ve bakım yapar.

       Cildiniz daha yumuşak, daha pürüzsüz ve daha sağlıklı görünür.

       Vücut için günlük kullanıma uygundur.

 

Nasıl uygulayacaksınız?

 

Elinize sıkın ve yoğun, kremsi bir köpüğe dönüştürün. Daha da yumuşak bir cilt için, Dove duş jelini bir sünger ile uygulayın. Sünger ölü derinin atılmasını sağlayacak ve alttan daha canlı ve güzel bir cilt ortaya çıkacaktır. Kuru bölgelere odaklanarak, cildinize masaj yaparak uygulayın. Durulandıktan sonra, cildinizdeki yumuşaklığın ve pürüzsüzlüğün keyfini çıkarın. Güzellik bakımınızda diğer Dove duş jellerine de yer açın! DOVE BAKIM SIRLARI SABAH VE AKŞAM DUŞ ALMANIN ETKİSİNİ HİSSEDİN! Sabah duş almak Sabahları nasıl daha kolay uyanacağınızı merak ediyorsanız, bunun en basit çözümü duş almaktır. Akan suyun yarattığı his, ilk iş olarak tazelenmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Enerjinizi daha da arttırmak istiyorsanız Dove duş jellerini deneyin. Dove duş jelleri cildinizi canlandırırken, 1/4 nemlendirici içeren formülüyle cildinizin nem dengesini korur. Yatmadan önce duş almak Sabah rutininiz açısından büyük vakit kazanmanızı sağlar. Bazı sabahlar plana uymak zor olabilir. Geceleri duş almak size bolca vakit kazandıracaktır, böylece sabah uyanır uyanmaz koşuşturmaya başlamanız gerekmeyecektir. Ayrıca tüm stresinizi atmanıza yardımcı olabilir. Gün sonunda rahatlamak için daima sizi rahatlatmaya yardımcı olacak ürünler seçin. Dove duş jelleri, birbirinden güzel kokularıyla günün stresini atmanıza ve tazelenmenize yardımcı olurken, cildinizi nemlendirir ve bakım yapar.

       Her an yanınızda
Uzun ömürlü kullanım
Alerjen içermeyen, kaliteli içeriğiyle cildinize zarar vermez
İlk kullanımdan itibaren farkı göreceksiniz


Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız