Dr. Beckmann Fırçalı Leke Çıkarıcı 250 ml #30033122 | CarrefourSA

Dr. Beckmann Fırçalı Leke Çıkarıcı 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
124,90 TL

Yıkamadan önce kullanmanız gereken, geliştirilmiş formülü ile en zor yağ lekelerini bile çıkartabilen Dr.Beckmann Fırçalı Leke Çıkarıcı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Fırçalı Leke Çıkarıcı Hem güçlü hem kullanışlı, Dr.Beckmann Fırçalı Leke Çıkarıcı… Üstün kalite özelliklerine sahip geliştirilmiş yağ ve leke çıkarıcı formül içerir. Yemek yağı, protein, kan, süt, meyve, ketçap, sebze ve bebek maması gibi kurumuş ve inatçı lekelerde dahi etkilidir. Dr. Beckmann Fırçalı Leke Çıkarıcı, yıkama işleminden önce kullanılmalıdır. Ürünü lekenin üzerine sürdükten sonra başlığı sayesinde kolayca fırçalayabilirsiniz. Bu işlem lekeye ilk müdahaleyi yapar ve böylece leke kolayca çıkar. Daha sonra çamaşır makinesine atarak diğer giysilerinizle beraber yıkayabilirsiniz. Dr. Beckmann Fırçalı Çıkarıcı ile kıyafetlerinizde ve döşemelerinizde oluşan leke ve kirler için etkin bir temizlik sağlayabilirsiniz. Yeni oluşmuş lekelerde anında etki sağlayan bir üründür.

Beckman Coulter, karmaşık biyomedikal testleri basitleştiren, otomatize eden yenilikçi ürünleri geliştirir, üretir ve pazarlar. Yedi kıtada diyagnostik ve yaşam bilimleri laboratuvarlarında 275.000 üzerinde Beckman Coulter sistemi çalışmaktadır. 75 yılı aşkın bir süredir ürünlerimiz, tıbbi profesyonellerin ve bilim adamlarının üretkenliğini geliştirerek, hasta sağlığını iyileştirmek için gereken kritik bilgiyi sağlayarak, araştırma ve keşif için güvenilir çözümleri sağlayarak insanların hayatlarında fark yaratmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız