Dr. Oetker Pasta Kreması Vanilyalı 136 G #30096901 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Pasta Kreması Vanilyalı 136 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

adet
Dr. Oetker Pasta Kreması Vanilyalı 136g

 

Dr. Oetker nefis ürünleriyle kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Vanilyalı pasta kremasıyla dillere destandır. Her yer de kolaylıkla bulunan bir üründür. Dr. Oetker pasta kreması vanilyalı 136g içeriğindeki formül sayesinde lezzetli bir damak tadı sunar. Ürün kısa sürede hazırlanabilmektedir. 5 dakika içerisinde enfes bir pasta kreması tatmanızı sağlar. Özellikle doğum günü pasta kreması yapımında kullanılır.

 Yumuşak margarin ya da tereyağı ve 1.5 su bardağı süt ile karıştırılıp hazırlanır. Bir paket pasta kremasını 27 cm çapındaki pandispanya da kullanabilirsiniz. Araya, yanlara ve üst kısma uygulama yapılabilir. Eğer daha hafif bir krema isteniyorsa yağ kullanılmadan tek başına süt kullanılabilir. Kreması sürüldükten sonra üzerine istediğiniz meyveyi doldurabilirsiniz. Pasta kreması alırken kalitesine dikkat etmek yararlı olur. Böylece evinizde sağlıklı bir şekilde pasta hazırlanabilir. Dr. Oetker sayesinde ailenize ihtiyaç duyduğu kaliteyi sunmanız mümkündür. Ürün her yer de kolaylıkla bulunabilir. Kullanımı da son derece kolaydır. Pasta yapımının vazgeçilmez ürünlerindendir.

 

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ(PALM), GLİKOZ ŞURUBU, MODİFİYE PATATES NİŞASTASI, EMÜLGATÖR(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİ), SÜT PROTEİNİ(SODYUM KAZEİNAT), KIVAM ARTTIRICI(SODYUM ALİJİNAT), VANİLİN(%0,08), RENKELENCİRİCİ(BETA KAROTEN).

Alerjen Bileşenler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 229
Enerji (kj) 954
Yağ (g) 15.6
Doymuş Yağ(g) 9.4
Karbonhidrat (g) 20
Şekerler (g) 17.7
Protein (g) 2.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız