Pakmaya Vanilyalı Pasta Kreması 140 G #30115974 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Vanilyalı Pasta Kreması 140 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,45 TL

adet

İçeriğinde bulunan vanilya aromasıyla, pasta kremasına ihtiyacınız olan her an yardımınıza yetişecek olan Pakmaya Pasta Kreması Vanilyalı 140G hazırlama kolaylığıyla mutfaktaki baş yardımcılarınızdan olacak. Geleneksel yolla yapımı birçok malzeme gerektiren ve pişirme, soğutma gibi işlemler nedeniyle uzun süren pasta kremasına ulaşmak için ürünü sepetinize eklemeniz yeterli. Tatlı Malzemeleri reyonunda bulunan, çok sık kullanılan ve hazırlanması zaman alan pastacı kremasını yapmak, çok daha az vaktinizi alacak.

Hazırlamak için Gerekenler

Ürünü hazır hale getirmek için eklemeniz gerekenler yalnızca oda ısısında yumuşamış margarin ve süt. Malzemeleri pişirmeden, sadece 5 dakika karıştırıcı yardımıyla çırparak yoğun kıvamlı bir krema elde edebilirsiniz. Tarifiniz için hazırlamanız gereken başka malzemeler varsa onları hazırladığınız süre boyunca karışımı buzdolabında kısa süreli olarak bekletebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz Tarifler

Ürünün mutfaktaki kullanım alanı oldukça geniştir. Klasik tariflerde yararlanabileceğiniz gibi kendi tariflerinizi de üretebilirsiniz. Profiterol, ekler, pasta gibi tatlıları hazırlarken mutlaka kullanmanız gereken kremayı ayrıca kurabiye, tart, kek, milföy için dolgu malzemesi olarak kullanılabilirsiniz. Süsleme malzemesi olarak meyveler, kuruyemişler, çikolatalar, çiçekler ve çeşitli soslarla uyum sağlar.

30115974 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, glikoz şurubu, tam hidrojenize bitkisel yağ (değişen oranlarda palm ve Hindistan cevizi yağı), modifiye nişasta, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri), sodyum

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
As Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş GAYRETTEPE MAH. SEMT PROF.DR.BÜLENT TARCAN CAD.5/1 Beşiktaş/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-002446

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 222
Enerji (kj) 926
Yağ (g) 12.4
Doymuş Yağ(g) 9.3
Karbonhidrat (g) 25
Şekerler (g) 16.8
Protein (g) 2.5
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız