Dr. Oetker Pudra Şekeri 150 G #30059367 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Pudra Şekeri 150 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,50 TL

adet
30059367 - Dr. Oetker Pudra Şekeri 150 g

Kolay açılabilir ve dayanıklı kutusuyla Dr. Oetker Pudra Şekeri, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

150 gramlık kutusuyla satışa sunulan ve Gıda, Yemek Malzemeleri reyonlarındaki yerini alan Dr. Oetker Pudra Şekeri, kilitli ambalajlıdır. İşiniz bittiğinde kilidi tekrar kapatarak pudra şekerini kolaylıkla saklayamanızı sağlayacak olan bu ürün, kutu üzerinde barındırdığı yeni tariflerle de sizlere yol gösterecek. Dr. Oetker Pudra Şekeri, örnek olarak size kutu üzerinde bir servis önerisi sunar. Kurabiye, sos, krokan, glazür, sütlü tatlı, meyve salatası ve daha bir çok tarifi hazırlarken başvurulan bir yardımcıdır. Topaklanmaz, akışkandır ve eser miktarda vanilin aroması içerir. Bademli un kurabiyesinden, krokana, çeşit çeşit soslardan glazüre kadar bir çok tarif ambalajın arka yüzünde yer almaktadır.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Unlu Mamüller ve Tatlılar bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, yıllardır herkesin güvenle tüketebileceği doğal lezzetleri sofralara sunmak üzere çalışan ve tüm ürünlerinde bağlılık yaratan Dr. Oetker markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan Dr. Oetker Pudra Şekeri ürününü sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün lezzetini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, NİŞASTA, TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT), AROMA VERİCİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 397
Enerji (kj) 1688
Karbonhidrat (g) 99.3
Şekerler (g) 98.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız