Durex Prezervatif Yakın Hisset 20'li #30095074 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Prezervatif Yakın Hisset 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Durex Prezervatif Yakın Hisset 20'li

 

Cinsel birleşmelerde en yüksek hazzı ve rahatlığı yaşayabilmek için prezervatif, hem rahat hem de sağlık koruyucu bir ürün olarak tercih edilebilir. Prezervatif kullanımı için Türkiye’de en iyi markalardan bir olan Durex markası tarafından çok özel bir teknik ile üretilmiş olan Durex Prezervatif Yakın Hisset 20'li ürünü, daha özel bir his yaşamanız için ekstra kayganlaştırıcı içeriyor. Durex ürünlerini farklı çeşitler ile birlikte CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde Sağlık Ürünleri bölümünde yer alan Durex Prezervatif Yakın Hisset 20'li ürünü, ekonomik bir paket olarak tam 20 adet kullan at ürün barındırıyor. Pratik bir kullanıma sahip olarak uç kısmında rezervuar barındıran ve çok ince bir yapı gösteren bu ürünü, cinsel ilişkide en yakın ve hassas hazzı yaşatıyor. Partnerinizle daha yakın hissetmenizi sağlayan bu ürün, zevkli bir ilişki için tercih edilebilir. Şeffaf bir görüntüye sahip olarak yan kısmı düz olan bu ürün, dermatolojik olarak test edildiği için cilt üzerinde olumsuz bir etkiye neden olmadan sağlıklı bir kullanım oluşturuyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız