Eker Sütlaç 150 G #30000015 | CarrefourSA
Marka: EKER

Eker Sütlaç 150 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,95 TL

adet
Eker Sütlaç 150 gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde sizleri pratik bir lezzet bekliyor. Eker sütlaçları her zaman olduğu gibi en sevdiğiniz sütlü tatlıyı evlerinize getiriyor. Canınız sütlaç çektiğinde malzeme ve hazırlık derdine düşmeden hemen bir Eker sütlaç 150 gr satın alabilirsiniz. İsteklerinize anında cevap veren Eker’in kalitesiyle farklı lezzetlerini tatmak için sizleri gıda bölümümüze bekliyoruz. Özellikle çalışanların tercih ettiği hazır tatlılardan biri de sütlaçtır. Sütlaç lezzetini en taze hâliyle Eker ürünlerinde bulabilirsiniz.

Eker sütlaç 150 gr unlu mamuller ve tatlılar reyonunda hazır bulunmaktadır. Lezzet ve tazelik bakımından evinizde yaptığınız sütlaçları aratmamaktadır. Günün her saati gerçek bir sütlaç tatmak istediğinizde mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Eker sütlaç bu geleneksel tadı her daim tüketmek isteyenler için üretilmiştir. Son derece pratik bir ambalaja sahiptir. Taşıması kolay olan sütlaçları istediğiniz her yerde tüketme şansına sahipsiniz. Sütlaç ambalajları son sistem makineler kullanılarak ve steril ortamlarda hazırlanmıştır. Bu leziz tatlıyı tüketirken hem kendinize bir güzellik yapmış olacaksınız hem de vitamin deposu bu gıdadan sağlık açısından da yararlanmış olacaksınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız