Ekşi Mayalı Ekmek 1 kg #20000423 | CarrefourSA

Ekşi Mayalı Ekmek 1 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,90 TL 49,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"

Diğer ekmeklere göre daha geç bayatlayan ve sindirimi kolay olan ekşi mayalı ekmek kahvaltılarınıza ve günün her saatindeki yemeklerinize eşlik etmek üzere sizlere sunuluyor. Bu ekmeği tercih ederek, ekşi mayanın kattığı sağlık ve lezzeti sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Glisemik indeksi düşük olan ve bu nedenle kan şekerinizi hızlı şekilde yükseltmeyerek daha uzun süreler tok tutan ekşi mayalı ekmek, insan vücudu için önem taşıyan B vitamini açısından zengindir. Kendinizin ve ailenizin beslenmesinde güvenle tercih edebileceğiniz bu ekmeği, diğer ekmeklere göre daha uzun süreler boyunca da saklayabilirsiniz.

Normal ekmekler reyonunda lezzeti ile ön plana çıkan CarrefourSA ekşi mayalı ekmek, kahvaltılık çeşitleri ve her tür yemekle de uyum gösterir. İçindeki çeşitli bakteri ve mantarlar ekmeğin lezzetini artırarak aynı zamanda geç bayatlamasına da olanak tanır. Ekşi mayalı ekmek maya alerjisine sahip kişiler tarafından da tüketilebilir. Kolayca dilimleyerek servis edebileceğiniz bu ekmek türü, sofralarınıza lezzetin yanı sıra pratiklik de sağlar.

1 kilogramlık paketler halinde satılan, oturmuş bir lezzete sahip olan ekşi mayalı ekmeği hemen sepetinize ekleyebilir, CarrefourSA güvencesiyle kolaylıkla satın alabilirsiniz.

65252

"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, İçme Suyu,Maya(Saccharomyces Cerevisiae ),Tuz, Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 276
Enerji (kj) 1154
Yağ (g) 3.2
Karbonhidrat (g) 50.1
Lif(g) 4.3
Protein (g) 9.4
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız