Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Sağlıklı Uzayan Saçlar Biotin Argan Yağı & Keratin 350 ml #30418102 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Sağlıklı Uzayan Saçlar Biotin Argan Yağı & Keratin 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet

Saçın uzarken sağlığını, parlaklığını ve canlılığını koruması herkesin hayalidir. Uzun saç bakımı için kullanabileceğiniz Elidor Superblend Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi, özel formülüyle saç tellerine uzarken ihtiyaç duydukları enerjiyi sağlar. Özel Superblend karışımlı serum bakım kremini kullanarak, siz de hayalini kurduğunuz uzun ve doğal görünümünü koruyan saçlara kavuşabilirsiniz. Sağlıklı uzayan saçlar için geliştirilmiş bakım kremlerinden biri olan Elidor Superblend Anında Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi, aynı zamanda saçı dipten uca besleyerek yıpranmaya karşı daha dirençli hale getirir. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi’nin argan yağı ve biotinli formülü sayesinde daha ilk uygulamadan itibaren saçınızdaki yumuşamayı hissedebilirsiniz. Saç bakım kreminin özel formülü yumuşayan ve şekil alması kolaylaşan saçın, yıpratıcı etkilere karşı eskiye nazaran çok daha güçlü olmasını sağlar. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi, Superblend karışımıyla saça ihtiyacı olan vitaminleri, proteinleri ve yağları sağlayıp biotinli formülüyle de saçın sağlıklı şekilde uzamasını destekler, saçı ağırlaştırmaz. Siz de Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi’ni saç bakımı rutininize ekleyin, farkı görün. Kullanım: Peki bu saç kremi nasıl kullanılır? Şampuan ile yıkama aşamasının ardından saç tellerinin ortasından uçlarına doğru olacak şekilde Elidor Superblend Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi’ni nazikçe uygulayın. 30 saniye bekledikten sonra su ile saçınızı durulayın. Daha iyi sonuç elde etmek için ürünü Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisindeki ürünler ile birlikte kullanabilirsiniz. Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Dimethicone, Lactic Acid, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Amodimethicone, Lysine HCl, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

•Superblend formülü ile saç tellerine ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları verir.
•Biotin ve argan yağlı formülü sayesinde saçlara istenilen yumuşaklığı sağlar.
•Keratinli formülü ile saç tellerini daha güçlü hale getirir.
•Saçı ağırlaştırmadan beslediği için kırılmaların önüne geçer.
•Biotinli güçlü formülüyle saç tellerinin sağlıklı uzamasını mümkün kılar.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız