Enjoy Kedi Maması 15 Kg #30067126 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Kedi Maması 15 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 7 adet
1.399,00 TL

adet
Enjoy 15 Kg Kedi Maması

Yetişkin kedi dostlarımızın tüm ırkları için üretilmiş olan Enjoy 15 Kg Kedi Maması, uzmanlar tarafından formüle edilmiştir ve günlük beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlar. Tavuk proteini içeren, tam ve dengeli bu kedi maması, kedileriniz için önerilen günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar. Kedilerinizin çok seveceği bu lezzetli mama ile dostlarınız enerjik ve sağlıklı bir şekilde büyüyecek. 15 kilogramlık ambalajında satışa sunulan Enjoy 15 Kg Kedi Maması ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Enjoy 15 Kg Kedi Maması,

Kedinizin diş ve iskelet sağlığı için gerekli olan mineralleri içerir.

Güçlü bir bağışıklık sistemi sağlar.

Derisinin sağlıklı, tüylerinin parlak olmasını sağlar.

Bağırsak sistemini güçlendirir.

Enjoy kedi maması içerisinde, işlenmiş hayvansal protein, mısır, buğday, pirinç, tuz, keten tohumu, hayvansal yağ, ciğer aroması, taurin, mineraller, kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakır, demir, kuru biya mayası, potasyum klorür, selenyum ve A,D,C vitamini gibi önemli bileşenler bulunur. Enjoy 15 Kg Kedi Maması ürünümüze, pet shop reyonumuzun, kedi kuru mamalar bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız