Erpiliç Tabaklı But Izgara Kg #30140095 | CarrefourSA
Marka: ERPİLİÇ

Erpiliç Tabaklı But Izgara Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
242,90 TL

Erpiliç Tabaklı But Izgara kg

 

Tavuk denince akla gelen ilk yemeklerden birisi ızgara ve mangal olurken, bunu yapmak için de but en lezzetli tavuk kısımlarından birini oluşturuyor. Çok küçük bir kemik ile birlikte rahatlıkla kullanabileceğiniz ve bol et sağlayan Erpiliç Tabaklı But Izgara ürünü, ızgaralık ve mangallık bir şekilde kolayca pişirebileceğiniz bir lezzet sağlıyor. Erpiliç tavuk ürünlerini CarrefourSA reyonlarında taze taze temin edebilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Et-Şarküteri-Balık reyonu içerisinde Kümes Hayvanları bölümünde bulunan Erpiliç Tabaklı But Izgara ürünü, tavuğun en lezzetli kısımlarından biri olan but bölümünü kemiksiz ve temizlenmiş bir şekilde kullanımınıza sunuyor. Steril bir ortamda uzmanların kontrolünde gecelik olarak üretilmiş olan bu but, ızgara yapımı için uygun olarak kesilmiş bir şekilde sofralarınıza geliyor. Çiftliklerde özel olarak yetiştirilmiş bu tavukların sağladığı lezzet ve fayda ile birlikte istediğiniz yemekleri sağlayabilir ve çocuklarınızla ya da misafirlerinizle lezzetli bir şekilde tüketebilirsiniz. Tavuk etinin sağladığı protein, doğal yağ içeriği, mineraller ve lezzet bu tavuk ürünü sayesinde sofranızda yerini alıyor. Lezzetli bir ızgara yemeği için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız