Banvit Tabaklı Katı Kg #30089744 | CarrefourSA
Marka: BANVİT

Banvit Tabaklı Katı Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
183,35 TL

kg
"
Banvit Tabaklı Katı kg

Sakatat ürünlerini sevenler için leziz bir alternatif olan Banvit Tabaklı Katı, pratik ambalajı ile sofralara geliyor.CarrefourSA parça piliç-kanat, but, göğüs reyonlarında bulacağınız Banvit Tabaklı Katı, piliç veya tavukların sindirim sisteminin bir parçası olan taşlık (Katı) kısmından elde ediliyor. İçi iyice temizlenmiş ve zarı alınmış taşlıklar, tabaklı paketi ile tüketime hazır hale getiriliyor.Banvit Tabaklı Katı, diğer Banvit beyaz et ve sakatat ürünlerinde olduğu gibi eksiksiz hijyenik kontroller altında üretiliyor. 

Ana yemekler yanında sıcak meze veya pişirip soğuttuktan sonra soğuk meze olarak sunabileceğiniz ürünü, tek başına sote, kavurma, hafif yağda kızartma veya yahni usulünde de pişirebilirsiniz.Ayrıca çorbalarda sakatat malzemesi olarak güvenle kullanabilirsiniz.Özellikle sakatat tutkunlarının çokça sevdiği kelle paça türü çorbaları Banvit Tabaklı Katı ile pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Özel sos ve acılı-acısız baharatlar ile garnitür olarak da sofranıza getirebileceğiniz ürünü sağlık ve güvenle tüketebilirsiniz.

Beyaz et konusunda öncü markalardan Banvit'in sakatat sevenler ve denemek isteyenler için hazırladığı Banvit Tabaklı Katı lezzetini, CarrefourSA güvencesi ile hemen satın alabilirsiniz.Ürün Kodu: 174855


"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız