Lezita Tabaklı Izgara Üst Kanat Kg #30064219 | CarrefourSA
Marka: LEZITA

Lezita Tabaklı Izgara Üst Kanat Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
171,90 TL 154,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Ucu alınmış piliç kanadının eklem yerinden ikiye ayrılmasıyla elde edilmiştir. Izgara yapımına uygun olarak kesilmiş olan Lezita Tabaklı Izgara Üst Kanat CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Tavuk (Latince: Gallus gallus domesticus), sülüngiller (Latince: Phasianidae) familyasından evcilleştirilebilir bir kuş türüdür ve genelde çiftliklerde yetiştirilir. Hindistan'da Asya'nın güneydoğusundaki kırmızı Hint kuşundan geldiğine inanılır. 2003 yılında 24 milyar nüfus ile, Dünya'da en fazla bulunan kuş türüdür. İnsanlara iki çeşit sık kullanılan besin kaynağı sunarlar: etleri ve yumurtaları. Tavuklar uçamayan kuşlardandır. Yumurta ile çoğalırlar. Akciğerleri ile nefes alan tavuklar, hepçil hayvanlardır. Tavuklar hayatlarının farklı evrelerinde farklı isimler alırlar. Yeni doğmuş yavrularına civciv, genç ve gelişme çağında olanlara piliç, yumurtlama olgunluğuna henüz ulaşmamış, ergenlik öncesi dönemdeki dişiye yarka, cinsi olgunluğa ulaşmış ergin dişilere tavuk, ergin erkeklere horoz denir.

Abalıoğlu Grubu’nun 2006 yılı itibariyle ülkemize kazandırdığı Türkiye’nin büyük ve modern et entegre tesisi Lezita Fabrikası’nın 110 milyon TL’lik büyük bir yatırım ile en son teknolojiye sahip yenilikçi makine ve ekipmanlarla donattığı yeni tesisi ile güven kazandı. Yeni tesisin açılışı ile birlikte Lezita’nın saatte 12 bin adet olan piliç üretim kapasitesi 24 bin adede, ayda 1.200 ton olan ileri işlenmiş ürün grubu kapasitesi 4.400 tona yükseldi. Lezita’nın hedefi yılı, yüzde 13 büyüme ve 120 bin ton piliç eti satışı ile kapatmak.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız