Eti Balık Kraker 55 g #30065775 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Balık Kraker 55 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Eti Balık Kraker 55  g

 

Her zaman kolay şekilde imdadınıza yetişen gıda ve yemek malzemeleri içerisinde kraker ürünleri, tuzlu ve gevrek bir atıştırmalık olarak en kolay tüketimi sağlıyor. Özellikle Eti markasının bir klasik haline gelen Eti Balık Kraker 135 g ürünü, yıllardır değişmeyen şekli, lezzeti ve gevrekliği ile birlikte 7'den 70’e herkesin sevdiği bir özellik ile rahatlıkla ve sevilerek tüketiliyor. Eti ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde ulaşılan Eti Balık Kraker 55 g ürünü, özellikle yetişkinlerin hayatına ayrı bir renk katarken, sade bir şekilde kraker lezzetini tercih eden kişiler için de unutulmaz bir lezzet oluşturuyor. Çay, kahve, meşrubat veya süt gibi istediğiniz herhangi bir içecek ile birlikte sabah kahvaltısında, öğlen atıştırmalarında, okulda, iş yerinde veya arkadaşlarınızla beraber tüketebileceğiniz bu lezzeti her zaman çantanızda dahi bulundurabiliyorsunuz. Çocuklarınızın beslenme çantalarına rahatlıkla ekleyebileceğiniz ve misafirlerinize de rahatça sunarak arkadaşlarınız ile birlikte tüketebileceğiniz bu eğlenceli atıştırmalık kraker ürünü, yılların eskitemediği lezzeti ve doğallığı ile istenen doğal tercihi sağlıyor.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız