Eti Form Kakaolu Yaban Mersinli Bisküvi 28 g #30037408 | CarrefourSA
Marka: ETİ FORM

Eti Form Kakaolu Yaban Mersinli Bisküvi 28 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tuzlu bisküviler bölümünde yer alan Eti Form Kakaolu Yaban Mersinli Bisküvi 30 g yağı %31 oranında azaltılmış olarak tüketime sunuluyor. Atıştırmaya ayırdığınız zamanı sağlıklı hale getiren ürünü iş yerinde veya okulda karnınız acıktığı an çantanızdan, çekmecenizden çıkarıp yiyebilirsiniz. Evdeyken ürünü, hazırlayacağınız tahıllı veya meyveli içecekler eşliğinde tüketebilirsiniz. Karbonhidrat açısından zengin olan ürün düşük seviyede sodyum içeriyor. 30 gramlık ambalajda tüketime sunulan ürünün fiziksel özelliklerini bozacağı için hava ile uzun süre temas etmemesi gerekiyor. Ambalajı açılmadığı sürece raf ömrü 6 ay olan ürünü kuru ve serin ortamda muhafaza etmeniz öneriliyor. Ara öğünlerinizi bisküviyi satın almak için hemen alışverişe başlayın.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Glukoz-Fruktoz Şurubu, Şeker, Oligofruktoz, Kakao %5, Kepek, Kurutulmuş Şekerlendirilmiş Cranberry %4 (Cranberry, Şeker, Ayçiçek Yağı), Süt Tozu, Polidekstroz, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), Doğal Frambuaz Aroma Vericisi, Emülgatör (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritlerinin Mono ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri).

Alerjen Bileşenler
Gluten ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Hardal, Susam, Sülfit ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
28

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000058

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 430
Enerji (kj) 1804
Yağ (g) 15.8
Doymuş Yağ(g) 8.2
Karbonhidrat (g) 65.4
Şekerler (g) 17.3
Lif(g) 4.9
Protein (g) 7.5
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız