Eti Hoşbeş Limonlu Gofret 66 Gr #30071785 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Hoşbeş Limonlu Gofret 66 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
16,00 TL

"Eti Hoşbeş Limonlu Gofret 75 g
Turunçgiller ailesinin yeşil üyesi misket limonu, Eti’nin çıtır çıtır gofretiyle buluştu, ortaya muhteşem bir lezzet çıktı. CarrefourSA reyonlarında tatlı bisküviler bölümünde yer alan Eti Hoşbeş Limonlu Gofret 75 g damağınızı şenlendiriyor.
Misket limonunun ferahlatıcı lezzetini incecik Hoşbeş gofreti ile birleştiren limonlu gofret, lezzetiyle baş döndürüyor. Çay saati keyfini ikiye katlayan limonlu gofreti dilediğiniz zaman tüketebilir ve harika lezzetin tadına varabilirsiniz. İster tek başınıza, isterseniz ailenizle ya da sevdiklerinizle birlikte keyifle tüketeceğiniz özel ürün, ağızda dağılan kremasıyla çay ve kahve keyfinizin vazgeçilmezi olmaya aday. %72 oranında misket limonu kreması içeren gofret, acıktığınızda ya da canınız tatlı yemek istediğinizde imdadınıza yetişiyor. Dengeli şeker oranıyla hafif bir tadım sağlayan ürünü, dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman yiyebilir, kolaylıkla çantanızda taşıyarak gün içinde ara öğün olarak tüketebilirsiniz.
Uygun koşullarda saklandığında son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve çıtırlığını koruyan limonlu gofret, 75 gramlık paketiyle sizleri bekliyor. Misket limonuyla tatlandırılan benzersiz lezzeti denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, tek tıkla sipariş verip, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 412087

"
İçindekiler Bilgisi
MisketLimonluKrema%72[Şeker,H.CeviziYağı,TamYağlıSütTozu,Glukoz Şrubu,PeynirAltıSuyuTozu(SütÜrünü)BitkiselYağ(Ayçiçek,Pamuk)Misket LimonTozu%0,5,Emülgatörler(AyçiçekLesitini,PoligliserolPolirisinolat) Renklendriciler(betaKaroten,AspirÇiçeğiveSuYosunuEkstraktı)Sitrik Asit,Tuz,AromaVerici]GofretYaprağı%28[BuğdayUnu(Gluten)Patates Nişastası,Tuz,Emülgatör(AyçiçekLesitini)H.CeviziYağı,Kabartcılar (SodymHidrojenKarbonat,SodyumAsitPirofosfat,Amonyum Hidrojen Karbonat) YağıAzalt.KakaoTozu,MayaEkstraktı]

Alerjen Bileşenler
Gluten ve Süt ürünü içerir.Eser miktarda Antep Fıstığı, Fındık, Soya Ürünü, Susam ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
66

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 504
Enerji (kj) 2112
Yağ (g) 24.1
Doymuş Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 65.3
Şekerler (g) 35.8
Lif(g) 1.6
Protein (g) 5.8
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız