Falım Sakız Damla Sakızlı 5'li 35 Gr #30034628 | CarrefourSA
Marka: FALIM

Falım Sakız Damla Sakızlı 5'li 35 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,50 TL

adet
Falım Damla 5li Sakız 35gr

Çerez, çikolata ve bisküvi içerisinde yer alan ürünler lezzetli zamanlarınızın vazgeçilmez ürünlerini sizlere sunmaktadır. Profesyonel markalar tarafından üretilen bu ürünler içerisinde pek çok çeşitleri bulunmaktadır. Klasik lezzetler haline gelmiş bu ürünlerden biri olan Falım Damla 5li Sakız 35gr klasik sakız lezzeti ile size en avantajlı paketi sunmaktadır. Eğlenceli vakitler geçirmek için tercih edilen Falım sakız uzun yıllardır vermiş olduğu kalite ve lezzeti ile en fazla tercih edilen sakız markasından biridir. Damla sakız aromalı şekersiz sakız olan bu ürünü 5’li ekonomik paket dâhilinde alarak tasarruf edebilirsiniz. Dişlere pek çok faydası bulunan bu ürün hoş bir kokuya da sahiptir. Tablet sakızlar içerisinde yer alan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Falım Damla 5li Sakız 35gr ürününü sakızlar reyonu içerisinde, tablet sakızlar arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız