Fisher Price Renkli Bloklar #30070270 | CarrefourSA

Fisher Price Renkli Bloklar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
269,99 TL 135,00 TL

CarrefourSA Kart İle
30070270 FP Renkli Bloklar

Üzerinde şekillerin yerleştirileceği delikler bulunan ve oldukça sağlam bir üründür. Üstelik saklama kovası artık daha kolay tutabileceğiniz şekilde saplı! Blokların her biri ikişer tane daire, yıldız, üçgen, kare ve sembolden oluşan Fisher Renkli Bloklar ürününe uygun fiyatlarla CarrefourSA Oyuncak ve Eğlence reyonunun içinde bulunan Eğitici Oyunlar bölümünden ulaşabilir, internet mağazamızı kullanarak anında sipariş verebilirsiniz.

Oyuncak; genellikle çocuklar tarafından oyun oynarken kullanılan her türlü nesne olarak tanımlanır. Bebeklerinizin ve çocuklarınızın gelişimini etkileyen, onlara küçük yaşta zihinsel gelişim sağlayan oyuncaklar şimdi Fisher Price kalitesi ile bir araya geliyor. FP Renkli Bloklar ile çocuklarınızın zihinsel gelişimine ciddi manada katkı sağlarken aynı zamanda keyifli vakit geçirmelerini sağlayacaksınız. Hareketli çocuklarınızın biraz da oturarak zaman geçirmelerini isteyen ebeveynler için kaçırılmaz bir fırsat. Bebeğiniz bu zihin geliştiren ürünü kullanarak on renkli bloğu üstü açık kovanın içine veya şekil ayırma deliklerinden kolayca atabilir. Bebeğiniz bu ürün sayesinde blokları ayırma ve dizme oyunu sırasında şekilleri tanımayı ve eşleştirmeyi eğlenerek öğrenir ve keyifle keşfeder. Böylece hem bebeğiniz hem de siz oldukça mutlu olursunuz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız