Fisher Price Türkçe Eğitici Masalcı Tırtıl #30064321 | CarrefourSA

Fisher Price Türkçe Eğitici Masalcı Tırtıl

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
749,99 TL

Eğitici Masalcı Tırtıl

Oyuncak ve eğlence dünyası içerisinde yer alan ürünler birbirinden farklı özellikleri ile profesyonel markalar tarafından tasarlanarak bu reyon içerisinde ki yerini almaktadırlar. Bu reyon içerisinde hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok ürün grubu yer almaktadır. Oyunlar arasında yer alan Eğitici Masalcı Tırtıl ise, 6-36 ay çocuklar için ideal eğitici oyuncaklardan biridir. Öğrenme ve müzikli eğlence isteyen çocuklar için, içerisinde 6 adet eşlik edilebilir çocuk şarkısı, ilk harfler, sayılar ve saymaca sayıları, ışıklar ile öğrenme metodu ve motor becerilerini geliştiren aktiviteler yer almaktadır. Tırtılın burnunda ve elindekileri ışıklar yanmaktadır. Ürün alfabeyi ve sayıları, renkleri ve temel kavramları öğretmektedir. Çocuğunuz bu ürün ile hem eğlenecek hem de eğlenirken öğrenecektir. Bu yararlı ve öğretici oyuncağı CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

6 aydan 3 yaşına kadar olan çocuklara hitap eden Eğitici Masalcı Tırtıl güzel rengi ile de çocukların dikkatini çekmektedir. Ürünü eğitici oyunlar reyonu içerisinde rahatlıkla bulabilir ve tek tık ile sepete ekleyebilirsiniz. Dilerseniz ödemenizi kapıda kredi kartı veya nakit olarak yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız