Fora Domat Kokteyl Yeşil Zeytin 400 Gr #30082700 | CarrefourSA
Marka: FORA

Fora Domat Kokteyl Yeşil Zeytin 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
95,50 TL

adet
CarrefourSA mağazalarındaki kokteyl ve soslu zeytinler reyonunda yer alan Fora Domat Kokteyl Yeşil Zeytin, 400 gramlık paketler halinde beğeninize sunuluyor. Yeşil zeytin, özellikle Akdeniz tarzı beslenme alışkanlığına sahip olanların tercih ettiği olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Rengi yeşil iken hasat edilen zeytin, doğal fermantasyon yöntemi ile hazırlanır. Etli ve yağlı oluşu, rengi, parlaklığı, dokusu gibi kalitesini ortaya koyan pek çok niteliği ile farklılaşan kokteyl zeytin, sadece zeytinyağı ile hazırlanan sade sunumlarda bile çok lezzetlidir. Özellikle kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı haline gelir. Biber salçası, sarımsak, zeytinyağı, limon gibi malzemelerle ve pul biber, kekik, karabiber gibi baharatlarla çeşnilendirilerek hazırlanan soslu zeytin sunumlarında özellikle kokteyl yeşil zeytin kullanarak vazgeçilmez bir tat elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra salataların, küçük atıştırmalıkların, pizzaların ve çeşitli makarna soslarının da en çok tercih edilen ürünlerinden biri .
İçindekiler Bilgisi
Sofralık Yeşil Zeytin,Su,Tuz,Asitlik Düzenleyici(laktik Asit,Sitrik Asit),Yapı Sertleştirici(Kalsiyum Klorür),Antioksidan(Askorbik asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Kuru Bir Yerde ,Açıldıktan Sonra Ağzı Kapalı Olarak Kendi Salamurasında Ve Buzdolabında Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Yetışkın Ve Çocuklar Tarafından Kahvaltıda, Yemeklerde, Salatalarda, Soslarda, Unlu Mamullerde Pızza Ve Sandvıçlerde, Doğrudan Tüketilebilir

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Antgıda Gıda Tarım Tur.Enerji Ve Demir Çelik San. Tic. A.Ş. Havran Balıkesir Karayolu 3.Km Havran Balıkesir

İşletme Onay No
TR-10-K-001262

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 174 2
Enerji (kj) 726
Yağ (g) 16.6 6
Doymuş Yağ(g) 3.5 4
Karbonhidrat (g) 3.7
Şekerler (g) 0.4
Protein (g) 1.3 1
Tuz(g) 4 17
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız