Frosch Aloe Vera Bulaşık Deterjanı 750 ml #30050333 | CarrefourSA
Marka: FROSCH

Frosch Aloe Vera Bulaşık Deterjanı 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 13 adet
107,50 TL

adet
"Frosch Bulaşık Losyonu Aloe Vera 750 ml

Frosch Bulaşık Losyonu Aloe Vera 750 ml, alanında uzman bir bulaşık temizleyici olarak tanımlanıyor. Avrupa'nın en çok satılan markalarından birinin imzasını taşıyan ürün, doğa dostu özelliği ile öne çıkıyor. Sürdürülebilirlik politikaları ve çevreci duruşu ile tanınan ürün, lekeler ve yağlarla savaşan özel formülü ile şimdi Türkiye'deki kullanıcılarıyla buluşuyor. Aloe Vera katkılı içeriği ile cildi besleyen; bitkisel içeriği ile de bulaşıkların temizlenmesini sağlayan sıvı malzeme, elde yıkama için uygun olarak sınıflandırılıyor. Makine kullanımı önerilmeyen ürün; kuru, serin ve güneş ışığından uzak yerlerde muhafaza ediliyor. Cildin PH dengesini sağlayan jel, dermatolojik testlerden geçerek kullanıcılardan da tam not alıyor.
Yüzde 98 oranında doğada çözünebilen içeriği ile dikkat çeken ürün, en hassas bulaşıklar üzerinde bile leke bırakmıyor. Cam ve porselenleri matlaştırmadan temizleyen jel, su ile kolaylıkla durulanıyor. Hoş kokusu, doğal içeriği, çevre dostu formülü ve cilde hassasiyetle yaklaşan özelliği ile tercih edilen ürün, tek elle dökmeyi kolaylaştıran şişesinin yanı sıra kazaları önlemek adına bir de kilit sistemi bulunduruyor.
CarrefourSA Bulaşık Deterjanı bölümünde sizlere sunulan ürünü hemen sepetinize ekleyerek hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilir; pratik temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız