Golf Bravo Junior Tria 3 Çikolatalı-Badem-Antep Fıstığı 360 ml #30038315 | CarrefourSA
Marka: BRAVO

Golf Bravo Junior Tria 3 Çikolatalı-Badem-Antep Fıstığı 360 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,90 TL

Bravo Junior Antep Fıstık-Badem

Her yaş grubu insanın vazgeçilmez lezzeti buz gibi dondurmadır. Bol sütlü ve fıstık badem eklemeleri ile asla hayır denilemeyen bir lezzet haline gelir. Bravo bu üç lezzeti birleştirip siz dondurma severler ile buluşturdu. Bu isim tartışmasız, Bravo junior antep fıstık-badem size en keyifli dondurma hazını sunmaya hazır.

Bol sütlü içeriği ve içinde kıtır kıtır taze ve lezzetli fıstık ve bademleri ile Bravo junior antep fıstık-badem tatlı krizlerinizin en hızlı çözüm, buz gibi ve çok lezzetli ortağı olacaktır. İster evde ister iş yerinizde yani kısacası her yerde ne zaman sağlıklı bir lezzete ihtiyaç duyarsanız duyun rahatlıkla dondurucunuzdan çıkartıp yemenin mümkün olduğu Bravo marka dondurmanız reyonlarda sizi bekliyor. İster yaz ister kış fark etmeksizin buzluğunuzdan çıkartıp keyifle siz ve sevdikleriniz tarafından tüketilebilecek çubuk dondurmalarınız sizi bekliyor.

CarrefurSA mağazalarında Bravo marka ürünlerine kolaylıkla ulaşarak satın almanız artık çok kolay.

CarrefurSA mağazaları gıda ve yemek malzemeleri bölümlerinde bulunan multipack çubuk dondurma reyonlarında sizleri bekliyor. En uygun fiyatlara sahip Bravo marka dondurmanız yaz kış fark etmeksizin damaklarınızı şenlendirecek.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız