Golf Fantasia Tria Ring 140 ml #30276068 | CarrefourSA
Marka: FANTASIA

Golf Fantasia Tria Ring 140 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,50 TL

Golf Fantasia Tria Ring 140 ml

Dondurma keyfini Golf Fantasia Tria Ring'in efsanevi tadıyla taçlandırmaya ne dersiniz? Dondurma, çikolata ve fındık lezzetini bir arada bulabileceğiniz Golf Fantasia Tria Ring ile günün koşturmacasına tatlı bir mola verebilirsiniz. 

Golf Fantasia Tria Ring, çikolata ve dondurmanın mükemmel uyumuyla damaklarda eşsiz bir tat bırakır. Üç ayrı çikolatanın hem lezzet hem de görsel şölen oluşturduğu Golf Fantasia Tria Ring'in üst tarafında sizi fındık parçaları serpiştirilen çikolata diski karşılar. Külahı tamamen fındık parçacıklı ve üç renkli çikolatalı dondurma ile dolu olan Golf Fantasia Tria Ring, külahının ucundaki çikolata ile son noktayı koyarak sizi unutulmaz bir deneyime ulaştırır. 

Buzdolabınızdan eksik etmeyeceğiniz 140 ml hacme sahip maxi boy Golf Fantasia Tria Ring’in uzun süren lezzetini günün her anı, yılın her mevsiminde ve canınız her istediğinde keyifle tadabilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız