Golf Maraşım Çikolata-Sade 500 ml #30015808 | CarrefourSA
Marka: MARAŞIM

Golf Maraşım Çikolata-Sade 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL 99,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında sağlıklı bir şekilde tüketilebilecek bir ürün olan dondurma, Maraş bölgesinden sofralara ulaşırken özellikle Golf markası tarafından çok özel bir şekilde üretiliyor. Golf markasının eşsiz bir lezzet sağlayan tarifi Golf Maraşım Kesme Çikolata-Kaymak 500 ML ürünü, üstün lezzet ödülüne sahip olarak keyifle tüketilebiliyor. Golf markası dondurma ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri içinde yer alan Dondurma reyonunda ulaşabileceğiniz Golf Maraşım Kesme Çikolata-Kaymak 500 ML ürünü, keçi sütü ile üretilen bir kesme dondurma ürünü olarak, 5 porsiyonluk gerçek bir lezzet sağlıyor. Keçi sütünün ve salep içeriğinin yoğun tadını bir araya getiren bu dondurma, sade ve çikolata keyfini beraber sağlıyor. Markanın Maraş ilindeki tesislerinde geleneksel bir kıvam ile üretilen bu gerçek lezzet her mevsim keyifle tüketilebiliyor. Akşamları yemeklerden sonra, gün içinde çocuklar ve yetişkinler için ve misafirlere sunmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürün doğal süt lezzeti ve aroması ile birlikte özel bir lezzet sağlıyor.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız