Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası 850 ml #30276078 | CarrefourSA
Marka: ROYAL

Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası 850 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
134,90 TL

adet
Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası 850 ml

Hafif ve serinletici bir tatlıyla gününüze keyif katmaya ne dersiniz? O zaman birbirinden harika üç lezzetin harmanlanmasından oluşan Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası'nı mutlaka denemelisiniz!

Aromatik tatları sevenlerin bayılarak yiyeceği Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası, mis kokulu vanilyalı dondurmasını leziz karamel sosuyla taçlandırıyor. Brownie parçalarıyla enfes bir tat ve doku kazanan Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası, damağınızda iz bırakıyor. 7'den 70'e herkesin damak zevkine uyum sağlayan Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası, ideal kıvamıyla hem kasede hem de külahta yenebiliyor. İrmik helvası ve pasta gibi tatlıların içinde dolgu olarak kullanılabilen Golf Royal Gourmet Vanilya Gizemi - Madagaskar Vanilyası, kendinizi ödüllendirmek istediğinizde size enfes bir seçenek sunuyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız