Grill Cup 3 Kg Mangal Kömürü Craft #30211467 | CarrefourSA
Marka: GRILL CUP

Grill Cup 3 Kg Mangal Kömürü Craft

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,45 TL

Grill Cup 3 Kg Mangal Kömürü Craft

Grill Cup Mangal Kömürü Craft, mangal günlerinde sizi ateş yakmakla çok fazla uğraştırmadan lezzetli yiyeceklerle buluşturacak! Siz de 3 kilogramlık paketi ile kalabalık gruplara yetecek bir ateş yakmanızı sağlayacak Grill Cup Mangal Kömürü Craft'ı bir defa denedikten sonra sunduğu pratiklikten asla vazgeçemeyeceksiniz!

%100 odun kömürü özelliği ile ön plana çıkan Grill Cup Mangal Kömürü Craft, hızlı bir şekilde tutuşur. Böylece ateşi hazırlama ve harlama aşamasında çok fazla zaman kaybetmezsiniz. Yüksek ısı veren özel kömürler uzun süre dayanır. Bu sayede sizi uzun mangal partileri ve ateş başında geçen akşam saatleri boyunca aynı işlemlerle tekrar uğraşmaktan kurtarır. Üstelik Grill Cup Mangal Kömürü Craft paketinin içerisinde ateşi tutuşturmak için kullanacağınız çıra, ellerinizin kirlenmesini önleyecek bir çift eldiven ve ıslak mendil de yer alır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız