Haftalık Oksijen Gazetesi #30302709 | CarrefourSA

Haftalık Oksijen Gazetesi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL

adet
Haftalık Oksijen Gazetesi

Bilim, ekonomi, politika, sağlık, sanat ve sinema gibi pek çok farklı alandaki habere tek bir gazeteyle ulaşmaya ne dersiniz? Türkiye'nin tek hafta sonu gazetesi olan Oksijen, dünyadaki ve ülkemizdeki birçok gelişmeyi sizlerle buluşturuyor.

Gazeteci Zafer Mutlu ve ekibinin hazırladığı Haftalık Oksijen Gazetesi, oldukça geniş ve tecrübeli bir kadroya sahip. Hayatın keyifli yanlarını ve ihtiyaç duyacağınız her bilgiyi bulabileceğiniz Haftalık Oksijen Gazetesi, Ocak 2021'de ilk sayısı ile raflardaki yerini aldı. Kadrosunda alanının en saygın ve bilgili isimlerinin yer aldığı Haftalık Oksijen Gazetesi, dünyanın en itibarlı ekonomi gazetesi olan The Financial Times'ın Türkiye yayın haklarını elinde bulunduran tek gazete olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Her hafta sonu birbirinden farklı, analitik, detaylı ve çarpıcı haberlerin yer aldığı Haftalık Oksijen Gazetesi'ni keyifle okuyacaksınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız