Heinz Sarımsaklı Mayonez 390 g #30121665 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Sarımsaklı Mayonez 390 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kıvamı yumuşak ve pürüzsüzdür. Yemeklerin ve salataların yanında sos olarak afiyetle yiyebileceğiniz Heinz Mayonez Sarımsaklı Mayonez CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Mayonezi neredeyse herkes sever. Özellikle fast food sevdalıları için vazgeçilmez bir sostur. Mayonez, Fransız mutfağı kökenli soğuk sos.Çiğ yumurta sarısı ve bitkisel yağ karışımından oluşur. Sürekli çırpılan yumurta sarılarına koyu bir kremaya dönüşünceye değin yavaş yavaş yağ eklenmesiyle elde edilir.Limon suyu, hardal yada sirke ile tatlandırılan bu bileşim, mayonnaise verte (yeşil sebze püreli), sauce remoulade (ançüez, tuşu ve kaparili), sauce aioli (bol sarmısaklı Provans mayonezi), Bin Adalar (Thousand Island) ve Rus usulü salata sosları gibi çok sayıda mayonez türünün temelini oluşturur. Mayonez terimi, üzerine bu sosun konduğu soğuk yemekler ve salatalar için de kullanılır. Özellikle et yemekleri, patates kızartmaları ve salatalarda lezzet verici özelliği yüksek olması nedeni ile çok sevilmektedir.

Merkezi Pittsburgh, Pennsylvania'da bulunan The H.J. Heinz Şirketi, Amerika menşeli gıda şirketleri arasında en küreselidir. Heinz lezzetli, besleyici ve kullanışlı gıda ürünlerini 200 ülkenin ailelerine ulaştırmaktadır. Bu ülkelerin 50'den fazlasında pazar birincisi ya da ikincisi olduğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz. Dünya çapında, Heinz ismi ketçap ile eş anlamlıdır. Milyonlarca aile için eğer Heinz değilse, ketçap değildir. Ketçabın yanında temel ürünlerimiz arasında soslar, yemekler, atıştırmalıklar ve çocuk besinleri bulunmaktadır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız