Hipp Organik Elma Muz Püresi 190 Gr #30034670 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Elma Muz Püresi 190 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,50 TL

adet
HİPP ORG.ELMA VE MUZ PÜRESİ 190 GR Bebeklerin beslenmesine önem veren her aile, anne sütü ile birlikte ek gıda da kullanır. Hipp Org.Elma Ve Muz Püresi 190 Gr ek gıda olarak bebeklerinize verilebilecek özel gıdalar arasında yer alır. Elma ve muzun sağlıklı ve lezzetli karışımı bebeklerin hoşuna gidecektir. Organik yöntemler ile yetiştirilen ürünlerden püre olarak elde edilen karışım tamamen sağlıklı şekilde bebekler için hazırlanır. Bebeklerin gelişimin desteklenmesi adına tavsiye edilen meyveleri bu şekilde kolayca yedirebilirsiniz. Anne sütünün yanı sıra gerekli olan meyveler için püreler ailelerin işlerini kolaylaştıracaktır. CarrefourSA, devam mamaları reyonlarında kolayca bularak satın alabilirsiniz. İlave şeker içermemesi sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Meyvelerin içerisinde bulunan şekere ek olarak hiçbir şeker katkısı bulunmaz. Yüksek miktarda C vitamini bebeklerin gelişimi noktasında destekleyici etki gösterir. İçeriğinde renklendirici ve kıvam arttırıcı katkı maddesi bulunmaz. Organik ürünlerden katkı maddesi olmadan üretilir. Organik tarım yolu ile elde edilen ürünler gübre, hormon ve benzeri şeyler içermez. Olgunlaşmaları sonrasında toplanan meyveler Hipp Org.Elma Ve Muz Püresi 190 Gr içerisinde kullanılır. Hava almayacak şekilde paketlenerek uzun süre tazeliğini korur.
İçindekiler Bilgisi
%80 Meyve*, (%30 elma*, elma suyu konsantresinden elma suyu*, %25 muz*),su, %4 tam tahıllı bugday parçaları*, %0,9 tam tahıllı yulaf parçala-rı*, C vitamini (L-askorbik asit). *organik üretimden

Alerjen Bileşenler
Gluten içeren tahıllar ve bunların ürünleri

Menşei Ülke
MACARİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 65
Enerji (kj) 276
Yağ (g) 0.2
Karbonhidrat (g) 14.2
Şekerler (g) 9.9
Lif(g) 1.5
Protein (g) 0.9
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız