İhe Light Tost Ekmeği 500 Gr #30044571 | CarrefourSA
Marka: IHE

İhe Light Tost Ekmeği 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet

IHE Light Tost Ekmeği 500 G

Gevrek dokusu, doğallığı ve lezzetli tadı ile ön plana çıkan İhe Light Ekmek CarrefourSA Normal Ekmekler reyonundan mutfaklarınıza geliyor. Farklı kullanım alanları ve özel tarifleriniz ile yemeklerinizi ve sunumlarınızı lezzetlendirecek bu ürün ile sofralarınızı bir şölen haline getirebilirsiniz.Eşsiz lezzetinin yanında oldukça besleyici ve sağlıklı olan bu ürün, sindirimi kolaylaştırır. Enerjisi düşük ve yüksek miktarda diyet lifi içeren İhe Light Ekmek daha az kalori ve daha fazla tat ile size endişesiz öğünler sağlar. Kolay ve pratik bir şekilde hazırlayacağınız az kalorili tostlar ile güne zinde ve enerjik başlayabilirsiniz. Doyuruculuğu oldukça yüksek olan bu ekmek ile lezzetli soğuk sandviçler yapabilir, şık kokteyller için minik kanepeler hazırlayabilirsiniz.Diyet menülerinin vazgeçilmezi olan bu taze ekmek, sağlıklı beslenmeye ve formda kalmak isteyenlere yardımcı olur. Enfes tostlar ve lezzetli atıştırmalıklar hazırlayacağınız bu ürün pratik bir şekilde karnınızı doyurmanızı sağlar. CarrefourSA raflarından kolaylıkla ulaşabileceğiniz İhe Light Ekmek sizler için 500 gramlık paketler halinde hazırlanır. Siz de sevdikleriniz ile beraber taze olarak bu ürünü tüketebilmek için, hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürün Kodu: 363811


IHE Light Ekmek 500 g"

İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, su, gıda amaçlı buğday kepeği, gluten, ekmek mayası, tuz, diyet lifi, malt unu, gıda enzimi(hemiselülaz, lipaz, alfa amilaz, glukoz oksidaz), koruyucu(kalsiyum propiyonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000148

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 221
Yağ (g) 1.6
Karbonhidrat (g) 40.2
Lif(g) 6.4
Protein (g) 8.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız