Küçük Ekmek 4'lü #20000138 | CarrefourSA

Küçük Ekmek 4'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,90 TL

adet
Küçük Ekmek X4

Süt ve kahvaltılık reyonu içerisinde sunulan ekmekler, günlük olarak en fazla tüketilen besinlerden biridir. Her öğün tüketilen bu besin en lezzetli haline sabah kahvaltılarında bürünmektedir. Birbirinden farklı çeşitte üretilen ekmekler artık her damak tadına hitap edecek şekilde hazırlanırlar. Sunuluş şekilleri bakımından da farklı olanları bulunur. Bu ürünler arasında yer alan Küçük Ekmek X4 minik şekilleri ile özellikle sunumuna dikkat edilen kahvaltı soflarının vazgeçilmez ürünleri olacaktır. Hem sunum bakımından masada estetik görünüm sunar hem de tost ekmeği veya hamburger ekmeği olarak pratiklik sağlar. Ürünü CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Küçük Ekmek X4 en taze ve lezzetli olan undan el değmeden, hijyenik ortamda üretilir. Lezzetine aşina olacağınız ve vazgeçemeyeceğiniz bu ürünü ekmekler reyonu içerisinde, sandviçler ve küçük ekmekler reyonunda bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, İçme Suyu,Maya(Saccharomyces Cerevisiae ),Tuz, Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 276
Enerji (kj) 1154
Yağ (g) 3.2
Karbonhidrat (g) 50.1
Lif(g) 4.3
Protein (g) 9.4
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız