İhe Sandviç Ekmek #30014642 | CarrefourSA
Marka: IHE

İhe Sandviç Ekmek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
Sandviçlerinizin lezzetini ikiye katlayacak İHE Sandviç Ekmek, tüm öğünlerinizi ve atıştırmalıklarınızı hazırlayabilmeniz için sizlere sunuluyor. Paket içinde beş adet ekmeğin bulunduğu ürün, CarrefourSA’nın tost ve sandviç ekmekleri bölümünde yer alır. Sandviç ekmeği ile çocuklarınızın beslenme çantası için doyurucu ve sağlıklı öğünler hazırlayabilirsiniz. İşe giderken soğuk sandviçler hazırlayarak öğle yemeğinde yiyebilirsiniz. Misafirleriniz için çay saatinde farklı sunumlar hazırlamada kullanabilirsiniz. Ekmek paketini açtıktan sonra, tazeliğini yitirmeden, üzerinde belirtilen tarihte tüketmenizi önerilir. Sandviç ekmeklerini ortadan ikiye keserek aralarına kaşar ya da tulum peyniri yerleştirerek, akşamdan hazırlayıp dolaba koyabilirsiniz. Sabah tost makinesinde bastırarak kızaran ekmeğin ve eriyen peynirin keyfini çıkarabilirsiniz. Böylece pratik bir kahvaltılığa sahip olursunuz. Piknik hazırlıklarında sandviç ekmekten yararlanarak etli ve sebzeli, farklı çeşitlerde atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Küçük parçalar halinde keserek evdeki malzemeler ile mini pizzalar yapabilirsiniz. İHE ekmek, mutfakta birçok alanda kullanım imkanıyla yaratıcı sunumlar yapmanızı sağlar. Tüm aile üyelerinin ve misafirlerinizin sofradan memnun kalkmasına sebep olur.Farklı sunumlar ve besleyici öğünler için İHE sandviç ekmeği hemen sepetinize ekleyebilir, mutfakta kolayca kullanabilirsiniz. Ürün Kodu: 382419


İHE Sandviç Ekmek 
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, su, ekmek mayası, şeker, gluten, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek yağı), tuz, peyniraltı suyu tozu, üzüm sirkesi, bitkisel emülgatör (sodyum stearol-2-laktilat), stabilizör (guar gum), antioksidan (askorbik asit), gıda enzimleri (fungal alfa amilaz, hemiselülaz), koruyucu (kalsiyum propiyonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000148

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 254
Yağ (g) 1.5
Doymuş Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 50.8
Şekerler (g) 5.9
Lif(g) 1.6
Protein (g) 8.7
Tuz(g) 1.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız