Jungle Püre Yetişkin Kedi Tavuklu 100 Gr #30275390 | CarrefourSA
Marka: JUNGLE

Jungle Püre Yetişkin Kedi Tavuklu 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 89 adet
29,95 TL

adet
Jungle Tavuklu Yetişkin Kedi Püresi 100 g

Evcil dostunuzu hem sevindirmek hem de sağlıklı beslenmesine yardımcı olmak ister misiniz? Uzman veteriner hekimlerle birlikte hazırlanan ve 100 gramlık kolay açılabilir paketiyle beğeninize sunulan Jungle Tavuklu Yetişkin Kedi Püresi ile bunu yapabilirsiniz.

Tüm ırklardaki kedilerin güvenle tüketebileceği bir ürün olan Jungle Tavuklu Yetişkin Kedi Püresi, zengin içeriği ve karşı konulmaz lezzeti ile öne çıkıyor. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde evcil dostunuzun bağışıklık sistemine destek oluyor. Ayrıca onların daha parlak ve göz alıcı tüylere sahip olmasını sağlayan bakır ve çinkoya da zengin içeriğinde yer veriyor.

Evcil dostunuzun yaşını ve hareketliliğini göz önünde bulundurarak ona vereceğiniz Jungle Tavuklu Yetişkin Kedi Püresi miktarını ayarlayın. Kalan miktarı ise buzdolabında saklayın ve 48 saat içerisinde tüketilmesine dikkat edin.

Jungle Tavuklu Yetişkin Kedi Püresi, evcil dostunuzun mutluluğu ve sağlığı için tam da aradığınız şey! 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız