Kairos Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım 500 ml Cam Şişe Zeytin Yağı #30082347 | CarrefourSA
Marka: KAIROS

Kairos Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım 500 ml Cam Şişe Zeytin Yağı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
151,50 TL

"Kairos Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım 500 ml Cam Şişe Zeytin Yağı

Meyvemsi aroması ve hafif buruk tadı ile tanınan erken hasat dönemi sızma zeytinyağı, CarrefourSA’nın zeytinyağı reyonlarında sizlere sunuluyor. Soğuk sıkım yöntemi ile üretildiği için doğal zeytin lezzetini sofralarınıza getiren ürün, besin değerlerini de koruyarak sağlıklı beslenmenize yardımcı olur.
Özellikle soğuk yemeklerin üzerine dökerek, gerekse sos yaparak tüketilmesi gereken ürünü sade halde de kullanabilirsiniz. Damak zevkinize bağlı olarak ister domates ve salatalıkla hazırladığınız kahvaltı tabaklarının, ister zeytin ve peynir tabaklarının üzerine dökerek tüketebilirsiniz. Limon eşliğinde servis edebileceğiniz zeytinyağını farklı öğünlerde sos olarak kullanabilirsiniz. Zeytin ezmesi ile hazırladığınız ekmek dilimlerinin üzerine hafifçe gezdirerek besleyici atıştırmalıklar yapabilirsiniz. Farklı yağlar kullanmadan sade halde pişirdiğiniz balıklara ve et yemeklerine dökerek yemeklerinize lezzet katabilirsiniz. Özellikle salatalarda farklı sos çeşitleri ile karıştırabilir, damak zevkinize uygun tarifler hazırlayabilirsiniz.
Akdeniz mutfağına ait birçok tarifte kullanacağınız temel malzeme olan sızma zeytinyağını İtalyan yemeklerinde de kullanarak masalarınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Koyu renk cam şişede satılan ve mutfakta kolayca muhafaza edebileceğiniz Kairos Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım 500 ml Cam Şişe Zeytinyağı evinizin konforundan vazgeçmeden kapınıza kadar geliyor. Ürünü hemen sepetinize ekleyin.
Ürün Kodu: 420954
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız