Kühne Elma Sirkesi Pet 500 ml #30055134 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Elma Sirkesi Pet 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,90 TL

adet
Kühne Elma Sirkesi 500 ml Pet

Ketçap, mayonez ve soslar bölümünden Kühne elma sirkesi 500 ml pet şişe satın alabilirsiniz. Kühne markasına ait elma sirkeleri büyük ilgi görmektedir. Kaliteli bir ürün seçeneği olmakla birlikte elma sirkesinin kullanım alanları da bu tercihlerde etkili olmaktadır. Elma sirkesini salatalarınızda kullanabilirsiniz. Mide için şifalı olan sirkeler aynı zamanda zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Az miktarlarda salatalara eklenebilir. Elma sirkesi cilt bakımı ve kozmetik alanlarında da kullanılmaktadır. Ciltteki lekeleri yok ettiğine inanılan elma sirkesini su ile incelterek geceleri yüzünüze sürebilirsiniz. Gündüz sürmek güneşle temas ihtimali yüzünden uygun değildir. Saç bakımında da önemli bir etkendir. Saçların yıkandıktan sonra elma sirkesi ile durulanması parlaklık kazandırır. Ayrıca saçların doğal yollarla yumuşaması için elma sirkesi tercih sebebi olabilir. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan elma sirkesini bir tıkla satın alabilirsiniz.

Salata sosları reyonunun sirkeler bölümünden Kühne elma sirkesi 500 ml pet ürününü temin edebilirsiniz. Ürünü çok amaçlı olarak kullanarak ekonomik bir seçim yapmış olursunuz. Evlerinizde kimyasal deterjan kullanmak istemezseniz zemini ve diğer alanları sirkeli su ile yıkayabilirsiniz. Bütün bu artılarını düşünerek elma sirkesini sepetinize ekleyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Elma sirkesi, antioksidan (sodyum metabisülfit)

Alerjen Bileşenler
Sodyum metabisülfit

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-012461

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 6
Enerji (kj) 25
Karbonhidrat (g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız