Kent Dökme Şeker Çeşitleri Kg #30067189 | CarrefourSA
Marka: KENT

Kent Dökme Şeker Çeşitleri Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,90 TL

kg
Kent Dökme Şeker Çeşitleri Kg

 

Şekerler; çocuklar için en neşeli gıda ve yemek malzemeleri arasında bulunurken, rengarenk paketleri ve farklı lezzetleri ile özellikle bayramlarda mutlak bir ihtiyaç haline geliyor. Farklı aromaları ve kaliteli lezzeti ile birlikte tercih edebileceğiniz Kent Dökme Şeker Çeşitleri/Kg ürünleri de birçok farklı çeşidi ile birlikte bayramlarda evinize geliyor. Kent şeker ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi reyonları içerisinde Şekerleme kısmında bulunan Kent Dökme Şeker Çeşitleri/Kg ürünleri kilogramlık paketler ile birlikte satın alabileceğiniz ve açık şekilde karıştırılarak tercih edebileceğiniz bir seçki oluşturuyor. Bu sayede hem bayramlarda hem de diğer günlerde çocuklara ikram edebileceğiniz, misafirlerinize sunabileceğiniz veya istediğiniz zaman evde tüketebileceğiniz şekerlere ulaşabiliyorsunuz.

Seçenekler arasında elmalı, kayısılı, limonlu, portakallı, sütlü, çikolatalı, kahveli veya kakaolu gibi onlarca farklı çeşidi bulunan Kent şekerler, özellikle uzun süre dayanan ve gerçek şeker lezzeti veren yapısı ile birlikte yıllarca tüketilebilecek bir kalite oluşturuyor. Bu sayede içeriğinde doğal meyve özleri ve lezzetleri bulunan bu şekerleri bayram veya özel günler için satın alarak misafirlerinize sunabiliyorsunuz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız