Toblerone 100 Gr #30057274 | CarrefourSA
Marka: TOBLERONE

Toblerone 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
110,00 TL 82,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Toblerone 100 g

CarrefourSA reyonlarında Çikolatalı Barlar bölümünde yer alan Toblerone 100 g üçgen prizması şeklindeki ünlü kutusuyla dikkat çekiyor. Sütlü İsviçre çikolatası ile bademli nuga ve bal lezzetinin bir araya geldiği Toblerone, kendine özgü lezzeti ile dünya her yerinde beğeni topluyor.

İsviçre çikolatası dünyaya nam salmış bir çikolata türüdür. Özellikle sütlü çikolatası, ağızda hoş bir tat bırakır. Kaliteli çikolatalar, özel formülle ideal oranlarda bulunan bal ve bademli nugayla birleştiğinde çikolata keyfinizi kat kat artırır. Üçgen prizma şeklindeki kutusu oldukça karakteristik olmasının yanı sıra okullarda geometri ödevlerinde de sık sık kullanılır.

Toblerone çikolatası birbirinden belirgin hatlarla ayrılan üçgen şeklindeki parçalardan oluşur. Böylece, lezzetindeki ve kutusundaki farklılık onu yeme deneyiminizde de hissedilir. Kolayca koparılan üçgenler tüketim kolaylığı sağlarken üçgenlerin üzerindeki harfler de eğlenceli oyunlar oynamaya olanak tanır. Hem yetişkinlerin hem de çocukların keyifle yiyeceği, yerken de eğleneceği bir çikolatadır.

Özgün lezzeti ve kutusuyla diğer çikolatalardan çok farklı olan Toblerone'u hemen denemek için şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: Toblerone 100 g

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız