Knorr Acısso Acı Biber Sosu 160 ml #30067472 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Acısso Acı Biber Sosu 160 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,00 TL

adet

Yemeğinizin enfes tadını bastırmadan Knorr Acısso ile lezzeti alevlendirmeye hazır mısınız? Acı biberli nefis lezzetler için herkes sofraya! Pizza, hamburger, salata veya dürüm; en sevdiğiniz yemeklerin lezzetini katlamaya hazır olun. Mutfaktaki gizli yardımcınız o olacak. Knorr’un soslarından Knorr Acısso, şefler tarafından özenle hazırlanır. Gerçek acı severler için üretilen acı soslardan Knorr Acısso; tavuk, et veya sebze yemeklerini acı biberin enfes tadı ile buluşturur. Yemeklerinize özel bir tat katar, acı biber lezzetini nefis yemeklerinizle bir araya getirir. Tam kıvamı ve iştah açan rengiyle yemeklerinizin lezzetini bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olur. Knorr Acısso ile yemekleriniz daha leziz, sofralarınız daha keyifli bir hale gelir. Acı sosu dilediğiniz miktarda dökün, acı biber lezzetini kendi damak zevkinize göre ayarlayın. Şişesi ve kapağı sayesinde istediğiniz miktarda dökmenize olanak sağlar. İster pizzanızın üstüne ister fırına verdiğiniz köfteye, sosu dökün ve lezzeti yakalayın. Yemeğini acı seven herkes, aradığı acıyı ve lezzeti bu sosta bulacak. Acı soslardan Knorr Acısso, ideal rengi ve kıvamıyla acı severlerin favorisi olacak. Acı biberlerden gelen eşsiz rengi, nefis kokusu, ideal kıvamı ve leziz tadı ile yemekleriniz artık çok daha leziz! Yemeğinizi pişirirken veya pişirdikten sonra döktüğünüz Knorr Acısso’nun tadı damağınızda kalacak. İster hazırlık aşamasında ister piştikten sonra kullanarak yemeklerinizi bambaşka bir lezzete dönüştürün! Siz de hemen deneyin, lezzeti alevlendirin. Kullanım: Tüm yemeklere dilediğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. İçindekiler: Acı biber suyu (%65), su, sirke, tuz, acı biber ekstraktı, kıvam arttırıcı (ksantan gam), koruyucu (potasyum sorbat). İz miktarda yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, gluten ve balık ürünü içerebilir.• Pizza, hamburger, makarna; dilediğiniz yemeğin lezzetini Knorr Acısso Extra Hot ile alevlendirin. • Birçok yemeğin yapımında dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. • Knorr Acısso’ya göre %41 daha fazla acı biber suyu içerir. • Acı biberden gelen nefis lezzeti tatmak için herkes sofraya! • İdeal renk ve kıvama sahiptir.

İçindekiler Bilgisi
Acı biber suyu (%46),su,domates salçası,asitlik düzenleyici (sitrik asit),sirke,tuz,acı biber özütü,koruyucu (potasyum sorbat),kıvam arttırıcı (ksantan gam)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünleri,hardal,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-032478

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 35
Enerji (kj) 140
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 5
Şekerler (g) 4.2
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 1.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız