Knorr Acısso Acı Biber Sosu 50 ml #30099405 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Acısso Acı Biber Sosu 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
60,90 TL

adet

Knorr Acisso Acı Biber Sosu 50 ml

 

Türk kültüründe özellikle güney ve doğu bölgelerinde yemeklere lezzet katan acı, gıda ve yemek malzemeleri içerisinde acı soslar gibi ürünlerle doğal ve lezzetli bir seçenek olarak yine yemeklere katılabiliyor. Özellikle hazır yemekler ve fastfood ürünler ile birlikte hızlı bir kullanım sağlamak için tüketilebilecek Knorr Acisso Acı Biber Sosu 50 ml ürünü, doğal ve gerçek biberlerden üretilmiş acı özelliği ile yemekleri lezzetli ve eşsiz bir hale getiriyor. Knorr ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümü içerisinde yer alan bu acı biberli sos, 50 mililitrelik kullanım ile birlikte uzun süreli bir acı sos keyfi yaşatıyor. Özellikle pizza, hamburger, sandviç veya makarnalarda sadece birkaç damla ile birlikte istediğiniz lezzeti oluşturan Knorr Acisso Acı Biber Sosu 50 ml ürünü, acı biberden vazgeçemeyen herkesin tercih ettiği ilk sıradaki ürünlerden biri oluyor.

Kendine has acı bir aroma içeren bu ürün yemeklere kattığı lezzet ile birlikte salatalar, mezeler, çorbalar, tostlar veya kahvaltılık ürünler de dahil kullanılabiliyor.

İçindekiler Bilgisi
Acı biber suyu (%46),su,domates salçası,asitlik düzenleyici (sitrik asit),sirke,tuz,acı biber özütü,koruyucu (potasyum sorbat),kıvam arttırıcı (ksantan gam)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünleri,hardal,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-032478

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 35
Enerji (kj) 140
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 5
Şekerler (g) 4.2
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 1.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız