Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon 12 Adet 120 G #30383646 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon 12 Adet 120 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Çok sevdiğiniz Knorr Tavuk Suyu Bulyon lezzeti, şimdi mevsiminde toplanan ve özenle kurutulan sebzeler ile buluştu. Sofralarınıza çeşitlilik katmak istiyorsanız Türkiye’de bir ilk olan Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon ile tanışın. Özenle seçilmiş sebzeler, baharatlar ve kaliteli tavuk etiyle hazırlanan Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon, yemeklerinize garanti lezzet getiriyor. Zenginleştirilmiş yepyeni formülüyle Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon, tavuk lezzetinin yanında sebzelerin doğal çeşnisini ve çeşitliliğini de yemeklerinize taşıyor. Pırasa, maydanoz ve havuç gibi sebzelerle zenginleşen Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon, Knorr tecrübesini tabaklarınıza en lezzetli haliyle taşıyor. Sıcak ve sulu yemekler, pilavlar, makarnalar, çorbalar, soslar ve daha pek çok yemekte kullanabileceğiniz Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon, benzersiz tadı ile her öğününüze lezzet katıyor. Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon ile daha fazla sebzeli yemek yapabilir, sebze yemeklerine sıcak bakmayan aile bireylerinize sevilen Knorr Bulyon tadı ile sebzeli yemekleri sevdirebilirsiniz. Pilavınız için: 2 su bardağı (335 g) yıkanmış pirinci, 3 kaşık (45 ml) sıvı yağ ile kavurun. Üzerine 1 adet Knorr sebzeli tavuk suyu tabletini, 3 bardak (600 ml) sıcak su içinde eritip ilave edin. Kısık ateşte pişirip sıcak olarak servis edin. Çorbalarınız için: 5 bardak sıcak suda 1 adet Knorr sebzeli tavuk suyu tabletini karıştırarak eritin ve hazırladığınız tavuk suyunu çorbalarınıza ilave edin. Geleneksel Knorr Tavuk Suyu Bulyon güneşte kurutulmuş sebzeler ile buluşturan Knorr Sebzeli Tavuk Suyu Bulyon’a merhaba deyin! Mutfaktaki gizli yardımcınız sayesinde her yemeğe lezzet katın.

İçindekiler Bilgisi
İyotlu tuz, bitkisel yağ (palm), nişasta, aroma arttırıcılar (monosodyumglutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), kıvam arttırıcı (ksantan gam), aroma vericiler (buğday), şeker, maydanoz (%1,3), kurutulmuş öğütülmüş soğan, havuç (%0,9), kereviz (%0,5), kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti (%0,5), pırasa (%0,2), sarımsak, karabiber, zerdeçal, kimyon.

Alerjen Bileşenler
Gluten, kereviz içerir. İz miktarda süt ve süt ürünleri, yumurta, hardal, soya, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.

Kullanım Talimatı
Pilavınız için, 2 su bardağı (335 g) yıkanmış pirinci, 3 kaşık (45 ml) sıvı yağ ile kavurun. Üzerine 1 adet Knorr sebzeli tavuk suyu tabletini, 3 bardak (600 ml) sıcak su içinde eritip ilave edin. Kısık ateşte pişirip sıcak olarak serv

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayı ve Ticaret Türk A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:13 34768 İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 284 14
Enerji (kj) 1185
Yağ (g) 20 29
Doymuş Yağ(g) 14 70
Karbonhidrat (g) 17 7
Şekerler (g) 1.4 2
Lif(g) 2.9 12
Protein (g) 9.3 19
Tuz(g) 49.5 825
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız