Knorr Tavuk Suyu Tablet Bulyon 120 g #30015488 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Tavuk Suyu Tablet Bulyon 120 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
36,90 TL

adet

Sevdikleriniz için mutlulukla hazırlayacağınız bir akşam yemeğinin hem lezzetli hem de pratik olmasını mı istiyorsunuz? Yemeklerin lezzetini taçlandırabilecek bir tavuk bulyon mu arıyorsunuz?
Tadı damağınızda kalacak, tam kıvamında bir bulyon arayanlara müjde! Knorr Tavuk Suyu Bulyon benzersiz tadıyla sofralarınızda!
Sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz yemek sofraları her evin vazgeçilmezidir. Bu sofraların mutluluğunu yemeklerin lezzeti ile taçlandırmak isteyen Knorr, sizlere pratik ve lezzetli bir tavuk suyu bulyon sunuyor. Nefis aromalı bir tavuk bulyon ile pilava kim kaşığını çevirebilir ki? 
İşte Knorr Tavuk Suyu Bulyon lezzet sırları. Knorr Tavuk Suyu Bulyon tavuk suyunu baharat ve tuzla harmanlayarak zenginleştirir; yemeklerinize ekstra tuz atmanız gerekmez. Bu sayede sulu yemeklerin, pilavların ve çorbaların vazgeçilmezi Knorr Tavuk Suyu Bulyon etkileyici aroması ile yemeklerinize benzersiz bir tat katar.
Dahası yoğun lezzete sahip içeriğiyle sizi mutlu eden Knorr Tavuk Suyu Bulyon, kolayca erir ve yemeklerinize homojen bir şekilde dağılır. Bu lezzet şöleninin kullanımı ise çok pratiktir. Knorr Tavuk Suyu Bulyon kullanımı zevkinize göre şekillense de 1 litre yemek için 2 adet bulyon yemeklerinizi kolayca tatlandırır. Sevdikleriniz için pratik ve lezzetli yemekler hazırlamaksa size kalır. 
Knorr bulyonlar her yemekte garanti lezzet sunar. Böylece, tüm sofraların aranan tadı olur. 
Knorr, lezzetli ve pratik sofraların vazgeçilmezi. 
Ürün İçeriği: 
İyotlu tuz, bitkisel yağ (palm), nişasta, aroma arttırıcılar ( monosodyum glutamat, disodyum, inosinat, disodyum guanilat), kıvam arttırıcı (ksantan gam), aroma vericiler (buğday), şeker, karabiber, kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti (%0.05), zerdeçal, kimyon. 

•    Kolayca erir.
•    Homojen dağılır. 
•    Her yemekte lezzet garantisi sunar.
•    Baharat ve tuzla harmanlanır. 
•    Kullanımı pratiktir ve lezzetlidir.  

İçindekiler Bilgisi
İyotlu tuz, bitkisel yağ (palm), nişasta, aroma arttırıcılar (monosodyumglutamati disodyum, inosinat, disodyum guanilat), kıvam arttırıcı ( ksantan gam )aroma vericiler (buğday), şeker, karabiber, kurutulmuş öğütülmüş tavuk eti, zerdeçal, kimyon

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta, kereviz, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, çam fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,Kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Pilavınız için

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 280
1200
19
14
17
1.5
6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız