Koroplast Kilitli Poşet 200x250 15'li #30115587 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Kilitli Poşet 200x250 15'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Kilitli Poşet 200x250 15'li

Mutfaklarda ev düzeni ve züccaciye ürünlerinin kullanımı ile birlikte avantajı durumlar elde edilirken, özellikle fermuarlı poşetler sebze, meyve, yemek veya diğer gıda ürünlerinin buzluk gibi ortamlarda saklanabilmesi için avantaj oluşturuyor. Sağlam bir kullanım için tercih edilen Koroplast Kilitli Poşet 200x250 15'li ürünü de dayanıklı yapısı ile birlikte defalarca aç kapa kullanabileceğiniz bir ürün sağlıyor. Koroplast ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Mutfak Ürünleri bölümünde bulunan Koroplast Kilitli Poşet 200x250 15'li ürünü, küçük boy bir kullanım sağlarken paket içerisindeki 15 adet poşet ile birlikte defalarca kullanabileceğiniz bir sağlamlık oluşturuyor. 200x250 milimetre ölçülere sahip olan bu ürün, özellikle hava geçirmeyen yapısı ile birlikte taze taze saklamak istediğiniz meyve ve sebzeler için veya buzdolabında saklamak istediğiniz yemekler için avantaj oluşturuyor.

Her zaman pratik bir şekilde fermuarı kapamak için kullanabileceğiniz küçük ekipmanı ile birlikte paket içerisinde bulunan 15 adet poşet, mutfaklarda işinizi kolaylaştıran bir kullanım sağlıyor. El altında her zaman bulundurabileceğiniz bu ürünü sepete ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız