Koroplast Fırın Torbası 25x38 Cm 8'li #30020165 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Fırın Torbası 25x38 Cm 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
57,50 TL

7,19 TL / Adet

Koroplast Fırın Torbası 25x38 cm 8'li

En hafif ve lezzetli yemekler genellikle fırınlarda yapılmaktadır. Özellikle fırında tavuk, et ya da sebze yemekleri oldukça lezzetlidir. Fakat ya fırın kullandıktan sonra ortaya çıkan kirlilik nasıl temizlenecek?

Fırınlarda meydana gelebilecek kirlilikleri engellemek için en uygun çözüm fırın torbası kullanmaktır. Koroplast fırın torbası 25x38 cm 8'li bu amaç için üretilmiş bir üründür.

Koroplast fırın torbası 25x38 cm 8'li ürünü aynı zamanda yemeğin lezzetinin ve suyunun bünyesinde kalmasını sağlayarak daha besleyici ve lezzetli olmasını sağlamaktadır. Yanmaz yapısı ile ürünü yüksek ısıdan koruyarak ısıyı düzenli ve eşit şekilde dağıtarak en sağlıklı ve lezzetli yemeklere sahip olabileceksiniz.

Gıda ile temas edebilen ve dünya gıda güvenliği standartlarına uygun yapıya sahip olan fırın torbası ile hem kendiniz hem de sevdikleriniz için güvenle kullanabilir ve lezzetli yemek sofraları kurabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında, Koroplast markalı ürünlere rahatlıkla ulaşabilir ve satın alabilirisiniz.

CarrefourSA mağazalarında bulunan ev düzeni ve züccaciye bölümünde bulunan, pişirme folyo reyonlarında Koroplast marka fırın torbası ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatları ile sahip olabilirisiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız