Kühne Közlenmiş Patlıcan 640 G #30057273 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Közlenmiş Patlıcan 640 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet

 

Gıda ve yemek malzemeleri içinde hazır yemek çeşitleri de bulunmaktadır. Bunlardan en pratik olanı Kühne Közlenmiş Patlıcan 640 g ürünüdür. Hazır yemekler çalışanlar için büyük bir avantaj sağlar. Bekârlar veya ailelerin de tercih edebileceği bu hazır közlenmiş patlıcanlar yemekler konusunda adeta fırsat ürünü niteliğindedir. Son derece ekonomik olan konserve ürünler aynı zamanda pişirmesi de kolaydır. En lezzetli sebzelerden biri olan patlıcanların közlenmiş hâlini sevenler bu leziz konserve ürünleri tercih edebilir. Cam şişelerde olması bakımından son derece sağlıklıdır. Pişirmesi kolay ve kendisi de lezzetli olan közlenmiş patlıcanlar CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmuştur.

Konserveler reyonunda bulunan Kühne közlenmiş patlıcan 720 gr hazır yemeğini tercih ettiğinizde pişirme konusunda da rahatlık yaşayacaksınız. Yemek yapımı konusunda iddialı olmasanız bile közlenmiş patlıcanları 10 dakikada hazırlayıp masaya koyabilirsiniz. Hazırladığınız soğan, biber ve domateslerin içine attığınız patlıcanları 5, 10 dakika kavurarak patlıcan salatanızı hazırlayabilirsiniz. Soğuk olarak da tüketebilirsiniz. hem bir meze hem de ana öğün gibi tüketebileceğiniz patlıcanları mağazamızdan temin ederek bu lezzeti deneyimleyebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız