Kühne Taneli Hardal 250 ml #30069013 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Taneli Hardal 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
132,90 TL

adet
Kühne Taneli Hardal 250 ml

Hardal, çok güzel bir yemek sosu olarak birçok et ürünü, sosis, sucuk ve tavuk gibi yemeklere yakışan bir seçenek olarak Kühne markası kalitesiyle tercih edilebilir. Kühne markası tarafından çok özel bir şekilde tanecikler ile üretilen Kühne Taneli Hardal 250 ml ürünü, yemeklere kattığı lezzet ile birlikte daha fazla tercih oluşturan ve farklılık sağlayan bir sos olarak kullanılabiliyor. Kühne markasının sos ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümünde ulaşabileceğiniz Kühne Taneli Hardal 250 ml ürünü, çok özel bir şekilde en iyi malzemelerin seçilip incelikle işlenmesi sayesinde üretilmiştir. İçeriğinde koruyucu katkı maddesi bulundurmayan bu ürün, acı baharatlı bir ürün olarak özellikle sıcak yemeklerde ekstra bir lezzet sağlar. Özel olarak Rotisör hardalı şeklinde da adlandırılan bu ürün iri çekilmiş taneleri ile birlikte el değmeden hazırlanır ve ısıya maruz kaldığında çok daha özel bir aroma ortaya çıkarır. Bu nedenle sıcak et ve tavuk yemekleri ile ızgaraların yanında keyifli bir şekilde kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
Su, hardal tohumu (%31), sirke, tuz, şeker, baharatlar, antioksidan (potasyum metabisülfit), taze dövülmüş hardal tohumu

Alerjen Bileşenler
Hardal tohumu, potasyum metabisülfit

Menşei Ülke
Almanya

Muhafaza Şartları
Güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San.Ve Tic.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 138
Enerji (kj) 576
Yağ (g) 7.7
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 7.5
Şekerler (g) 7
Protein (g) 5.9
Tuz(g) 5.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız