Tat Hardal 230 G #30019538 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Hardal 230 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,90 TL

adet

 

Turpgiller familyasının otsu bitkilerinden biri olan ve cinsine bağlı olarak tadının keskinliği değişen hardal, sos olarak çeşitli yiyeceklerle birlikte sıkça tüketiliyor. Ketçap, mayonez ve soslar reyonlarının vazgeçilmez ürünlerinden biri olan TAT HARDAL 230 GR ile yiyeceklerinize hardal lezzetini pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün temiz kapak tasarımı ile dikkat çekiyor.

Tat Hardal 230 G plastik ambalajda satışa sunuluyor. Hardalı et ya da tavuk yemekleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Eti yumuşatan ve tadını etkileyen hardal tavuk ya da etin marine edilmesinde de kullanılıyor. Uzun pişireceğiniz güveç yemeklerini hardalla daha derin bir lezzete kavuşturabilirsiniz. Mutfağınıza uluslararası esintiler taşımaktan hoşlanıyorsanız Hint yemekleri pişirmek istediğinizde hardalı bolca kullanabilirsiniz. Sos formundaki bu ürünle ise sandviçlerinizi, hamburgerlerinizi, tacolarınızı ve sosislilerinizi tatlandırabilirsiniz. Bandırılabilir bir sos olarak da bu ürünü servis edebilirsiniz. Özellikle patatesle birlikte sevilen bir tadı olan hardal sosunu patates kızartması yanında bandırma sos olarak kullanabilirsiniz. Pizzanızı deniz mahsullü olarak hazırlayacaksanız taban sosu olarak hardal kullanabilirsiniz. Salatanızda formunu koruyan bir sos için hardaldan faydalanabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Su, sarı hardal tohumu, sirke, tuz, baharat, antioksidan(askorbik asit)

Alerjen Bileşenler
Sarı hardal tohumu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 76
Enerji (kj) 318
Yağ (g) 4.6
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 7.3
Şekerler (g) 1.1
Protein (g) 4.6
Tuz(g) 4.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız